Szilvásgombóc süti
Egy recept, hogy felhasználjuk a nyers piskóta lapunkat. Igaz az a mondás erre az édességre, hogy: ronda, de finom. Ha kész a piskótalapunk, akkor kb. 2 perc alatt elkészíthető rá ez a krém. És az eredmény.... szilvásgombóc ízű süti! :-) Egyetlen hibája, hogy nem lehet abbahagyni, - pedig ajánlott - , ugyanis a piskótalapunk a lenmag miatt mértékkel fogyasztandó!
Hozzávalók:
-
nyers piskótalap -> recept itt
-
1:1 aszalt szilva és avokádó
-
2 tk. karobpor
-
fahéj
Az avokádót és az aszalt szilvát botmixerrel krémesre mixeljük, ízesítjük fahéjjal és 2 teáskanálnyi karobporral.
Ha még egyszerűbben akarjuk elkészíteni, botmixerrel dolgozzuk össze az aszaltszilvát fahéjjal, és ezt kenjük a piskótára. Isteni! :) Gyömölcslap palacsintába feltekerve is finom!
Ha kérdésed, észrevételed van a recepttel kapcsolatban, írj ide!
|